Wat bieden we aan

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en bestellingen bij Stadsslijterij Groenmarkt.

Stadsslijterij Groenmarkt verstrekt  personen onder de 18 jaar geen alcoholische producten.

De informatie op deze website is eigendom van Stadsslijterij Groenmarkt. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van Stadsslijterij Groenmarkt deze informatie te kopiëren.

Door te bestellen via de website van Stadsslijterij Groenmarkt geeft u aan akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.

Wanneer een bestelde wijn of gedistilleerd niet meer geleverd kan worden, nemen we contact met u op om een mogelijk alternatief te bespreken.

Uw bestelgegevens worden niet doorgegeven aan derden. Stadsslijterij Groenmarkt gaat hier zeer zorgvuldig mee om. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

De prijzen zijn inclusief BTW.

Alle prijzen van Stadsslijterij Groenmarkt zijn vrijblijvend. Stadsslijterij Groenmarkt heeft het recht om aanbiedingen te wijzigen. Alle aanbiedingen gelden op basis van beschikbaarheid.

Betaling gaat per Ideal of vooruitbetaling. Contant, credit card of pinnen bij ophalen.

Bij overboeking, of Ideal betaling worden de artikelen pas verstuurd na ontvangst van het complete factuurbedrag op Rabobank: NL59RABO01540.95.230  met vermelding van uw naam en ordernummer.

De bestelde producten zijn pas volledig uw eigendom als het volledige factuurbedrag is voldaan en de artikelen zijn afgeleverd.

Afwijkende betalingscondities worden in onderling overleg bepaald.

De verzendkosten in onze webwinkel zijn gebaseerd op levering in Nederland.

Voor levering in het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Voor verzending rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland  van € 7.95 per bestelling.

Levering vindt plaats binnen 5 werkdagen, of in onderling overleg.

Als een product niet op voorraad is, nemen we per e-mail of telefonisch contact met u op betreffende de aangepaste leverdatum. Vindt u deze leverdatum niet acceptabel dan heeft u het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

KvK nummer: 08209017

BTW nr. NL161676832B01

Bank nr.: NL59RABO0154095230

Privacy Policy

Stadsslijterij Groenmarkt respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om het bestel- en leverproces zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
Stadsslijterij Groenmarkt zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met het uitvoeren van uw bestelling.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres (en eventueel factuuradres) en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij Stadsslijterij Groenmarkt zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens versleuteld op zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u per mail of post te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Indien u dit niet langer wenst te ontvangen kun u een mail sturen naar info@stadsslijterijgroenmarkt.nl
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Stadsslijterij Groenmarkt zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen voor het uitvoeren van uw bestelling.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en we zullen daarom zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

De website van Stadsslijterij Groenmarkt maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Door deze gegevens kunnen wij de website optimaliseren. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Stadsslijterij Groenmarkt of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u deze website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Contact

Groenmarkt 8
7201 HX Zutphen
Nederland

0575 511 830
info@stadsslijterijgroenmarkt.nl